2020. január 21., kedd,  Ágnes
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2019. szeptember 07., szombat
Halál Bélmegyernél
Lesodródott az útról az autó vezetője - Ittas férfi a békéscsabai síneken – Pénztárcatolvajok Kaszaperen és Békésen
Szerző: Sz. M.
Lesodródott az útról és fának ütközött egy személyautó szeptember 6-án, 15.26 óra körül, Békés megyében, Bélmegyer külterületén. A balesetben a jármű vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Békés külterületén, szeptember 5-én, 17.10 órakor egy motorkerékpáros férfi hátulról személygépkocsinak ütközött. A férfi súlyosan megsérült, a motorkerékpár vezetésére nem volt engedélye. Békéscsaba külterületén, szeptember 5-én egy férfi leült a vasúti sínekre. Amikor meghallotta a közeledő vonat zaját, próbált elmenni, de a vonat elsodorta. A férfi ittas volt, súlyos sérüléseket szenvedett – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Fának ütközött az útról lesodródott autós Bélmegyernél (Forrás: police.hu)

 

A battonyai közúti határátkelőhelyen, szeptember 5-én személygépkocsival kilépésre jelentkezett egy román állampolgár. Az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy az autót a német hatóság körözi. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a gépkocsit lefoglalta.

 

Autónak ütközött a motoros Békésnél (Forrás: police.hu)

 

Kaszaperen és Békésen történt lopások gyanúsítottját állították elő szeptember 5-én a rendőrök. Kaszaperen két héttel ezelőtt lopták el egy nyugdíjas nő pénztárcáját. A nő a háza egyik szobájában pihent, de az utcai kaput és a bejárati ajtót nem zárta be. Amikor felébredt,  észre vette, hogy nincs meg az előszobában hagyott táskája, amelyben pénz is volt. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei szeptember 5-én előállították a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a lopás elkövetésével. A 46 éves kaszaperi férfi kihallgatásán elismerte, hogy ő surrant be a nőhöz. Ismerte őt, mert korábban alkalmi munkát végzett nála, és többször kért tőle kölcsön. A lopott pénzt elköltötte, a táskát és a pénztárcát elrejtette a telephelyen, ahol dolgozik.

 

Elrejtette az ellopott pénztárcát a kaszaperi férfi (Forrás: police.hu)

 

Békésen egy férfit loptak meg szeptember 5-én. A férfi étterem előtti terasz asztalára tette le a személyes tárgyait, majd rövid időre bement a vendéglátóhelyre. Ekkor egy férfi ellopta a kulcsait és a pénztárcáját, a kulcsokat eldobta, a tárcát hazavitte. Amikor megjelent nála a pénztárca tulajdonosa és kérte vissza holmiját, a férfi először tagadta, hogy nála vannak. Végül pénz nélkül ugyan, de a pénztárcát visszaadta. A kulcsokat egy nő találta meg és közösségi oldal segítségével kereste meg a tulajdonost. A Békési Rendőrkapitányság a 35 éves férfi ellen büntetőeljárást indított.<
+++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.