2021. augusztus 5., csütörtök,  Krisztina
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2019. augusztus 10., szombat
Gyermekével zsarolta
A békéscsabai fiatalember pénzt követelt - Iraki határsértő Gyulánál - Balesetek Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, augusztus 8-án, Békéscsabán, az Áchim L. András lakótelepen, 8.30 óra körül egy elektromos kerékpáros nő álló személygépkocsinak ütközött. A nő könnyű sérülést szenvedett. Gyulán, a Báthori utca és a Klapka György utca kereszteződésében, 13 óra körül összeütközött két személygépkocsi, mindkét jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. Okányban, a Bartók Béla utcában, augusztus 7-én, 16.45 óra körül elesett és könnyű sérülést szenvedett egy elektromos kerékpáros nő. A Gyulát Kétegyházával összekötő úton, augusztus 8-án, 7.05 óra körül elfogtak a rendőrök egy külföldit. A magát iraki állampolgárnak valló férfi nem tudta hitelt érdemlően igazolni személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállították a határsértőt a Gyulai Határrendészeti Kirendeltségre, ahol meghallgatása után, augusztus 8-án, 16.30 órakor átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Gyulán két autós ütközött össze csütörtökön délben

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei augusztus 8-án előállítottak egy nőt. A 22 éves békéscsabai nő a gyanú szerint munkahelyén kinyitotta egy másik dolgozó öltözőszekrényét, kivette belőle a táskát, amelyben kozmetikai szerek és pénz volt. A nő ellen a rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

 

A battonyai közúti határátkelőhelyen, augusztus 8-án délután, ír honosságú személygépkocsival belépésre jelentkezett egy román állampolgár. A férfi ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a jármű műszaki érvényességet igazoló lapja hamisítvány. A férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit augusztus 8-án, 19.15 óra körül Sarkadon, a Dózsa utcából. A szonda ittasságot jelzett, és a rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett. A férfinak nincs vezetői engedélye és az autónak, amellyel közlekedett, lejárt a műszaki érvényességi ideje. A Sarkadi Rendőrkapitányság a 25 éves férfi ellen több eljárást is indított.

 

A Gyulai Rendőrkapitányság augusztus 7-én szabálysértési őrizetbe vett egy gyulai férfit, mert boltból lopott. Az üzletben dolgozók tetten érték és értesítették a rendőrséget. A rendőrkapitányság munkatársai a 63 éves férfit lopás miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

Kerékpárlopás gyanúsítottját fogták el a rendőrök augusztus 7-én, Gyulán. A férfi egy lezáratlan biciklit vitt el a Kossuth térről, amit a rendőrök meg is találtak nála, majd lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosnak. A 20 éves férfi ellen hasonló bűncselekmények miatt már folyik eljárás, ezért a Gyulai Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság augusztus 7-én zsarolás bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy férfit. A 22 éves békéscsabai fiatalember a gyanú szerint bántalmazott és azzal fenyegetett egy nőt, hogy ha nem ad neki pénzt, elveteti tőle a gyermekét.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.