2019. szeptember 23., hétfő,  Tekla
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2019. június 07., péntek
Megrúgta a mentőápolót
Mezőberényi italmérés előtt érte a részeg ütése - Meghalt a Csorváson elütött kerékpáros - Hamis vezetői engedélyt mutatott az amerikai
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Békéscsabán, a Borjúrét utcán, június 7-én, 0.15 óra körül tolató személygépkocsi letért az útról és villanyoszlop betonrészének ütközött. Az autót egy 20 éves férfi vezette, aki nem sérült meg, az ütközés után elhajtott a helyszínről. A rendőrök előállították a férfit, az alkoholszonda ittasságot jelzett nála, a gyorsteszt is kábítószer-fogyasztást mutatott. A férfi ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított. Június 5-én, Kardoskút külterületén, 8.30 óra körül egy személygépkocsi árokba csúszott és fának ütközött. A balesetben a jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. Csorváson, az Arany János utca és a Kossuth utca kereszteződésében, 7.30 óra körül kisteherautó vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros férfinak és összeütköztek. A balesetben az idős férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, majd a kórházban életét vesztette. Békéscsabán, a Bánom utcában, 13 óra körül tolató személyautó elütött egy gyalogos nőt. A nő elesett és súlyosan megsérült. Kunágotán, a Rákóczi utcában, 20.15 óra körül őzzel ütközött és könnyebben megsérült egy segédmotor-kerékpáros férfi.

A csorvási kerékpáros meghalt a kórházban
 

 

Mezőberényben, italmérő előtt, június 6-án 15.45 óra körül ittas, sérült férfi megrúgta és megütötte a segítségére siető mentőápolót. Az ápoló könnyű sérülést szenvedett. A férfi ellen a Békési Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

 

Medgyesegyháza külterületéről, június 5-én, 10.45 óra körül előállítottak a rendőrök egy férfit, aki segédmotor-kerékpárt vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség korábban eltiltotta a járművezetéstől. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a 20 éves medgyesbodzási férfit a szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

 

Orosházán, az autóbusz-pályaudvaron, június 5-én, 12.45 óra körül egy férfi erőszakosan viselkedett a jegykiadó fülkében dolgozó nővel és betörte a fülke műanyag ablakát. Az Orosházi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt rendelt el nyomozást, a férfit előállították. A nő nem sérült meg.

 

A battonyai közúti határátkelőhelyen, június 5-én, 14.15 óra körül személygépkocsival kilépésre jelentkezett egy amerikai állampolgár. Az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a 63 éves férfi hamis vezetői engedélyt adott át nekik, ezért előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra. Az ügyben közokirat-hamisítás miatt büntetőeljárás indult, a nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.