2019. szeptember 23., hétfő,  Tekla
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2019. június 04., kedd
Szemfüles tolvaj
Kerékpárja kosarában felejtette pénztárcáját a tulajdonosa - Fának, kerítésnek ütköztek, árokba csúsztak autósok
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, június 3-án, Csabacsűd külterületén, 7 óra körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik autó utasa könnyű sérülést szenvedett. Orosháza határában, 11 óra körül tehergépkocsi elütött egy kerékpáros nőt. A biciklis elesett, sérülése nem súlyos. Másfél órával később, a 44-es számú főút Békéscsabát elkerülő szakaszán egy személyautó letért az útról, árokba csúszott és felborult. A balesetben a jármű vezetője és utasa is könnyű sérülést szenvedett. Mezőberényben, a Gyomai út és az Eötvös utca kereszteződésében személygépkocsi nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és összeütköztek. A kerékpáros elesett és könnyebben megsérült. Szeghalom külterületén, 15 óra után néhány perccel egy személyautó letért az útról és fának ütközött. A jármű vezetőjénél felmerült a gyanú, hogy ittasan közlekedett, a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Felborult az árokba csúszott autó a 44-es főúton

 

A Szarvasi Rendőrkapitányság június 3-án szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. A 44 éves férfi pénzt lopott büfé előtti tárolóban letámasztott kerékpár kosarában hagyott pénztárcából. A lopás után vásárolni ment, a rendőrök akkor fogták el, amikor a boltban fizetni akart. A férfit a rendőrkapitányság lopás miatt őrizetbe vette és a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei június 3-án elfogtak egy békéscsabai férfit, akinek a Gyulai Rendőrkapitányság lopás miatt rendelte el körözését. A 20 éves G. Jánost a rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Szarvas külterületén, június 3-án egy férfi kisteherautóval kerítésnek ütközött. A férfi nem sérült meg, de az alkoholszonda ittasságot jelzett nála. A rendőrök előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene.

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök június 3-án kora reggel Füzesgyarmaton, a Kossuth Lajos utcában is. Egy személygépkocsival közlekedő férfinál lett pozitív a légalkoholmérés eredménye, majd további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.