2019. május 24., péntek,  Eszter és Eliza
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2019. március 10., vasárnap
Kábítószer miatt őrizetben
Súlyos balesetek Békés megyében - Gyermekotthonokból eltűnt lányok
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, március 8-án, Újkígyóson, a Petőfi utcában, 6 óra előtt néhány perccel személyautó tolatás közben elütött egy kerékpáros nőt, aki elesett és súlyosan megsérült. Eleken, a Kétegyházi úton, 13.45 óra körül elektromos kerékpáros férfi hátulról nekiütközött egy parkoló autónak. A férfi a gyanú szerint alkoholt fogyasztott, könnyebben megsérült. Két órával később, Szarvas külterületén tehergépkocsi nem adott elsőbbséget és összeütközött egy segédmotoros kerékpáros nővel. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. Békésen, a Cseresznye utcában, 18.30 óra körül személygépkocsi kerékpáros nővel ütközött. A nőnél felmerült az ittasság gyanúja, súlyos sérülést szenvedett.

Tehergépkocsi ütött el segédmotor-kerékpárost Szarvasnál 

 

A Békési Rendőrkapitányság március 9-én szabálysértési őrizetbe vett egy békési férfit, aki személyautót vezetett annak ellenére, hogy a Szeghalmi Járásbíróság, a Békéscsabai Járásbíróság és a Békési Rendőrkapitányság is korábban eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrjárőrök 17.45 óra körül Békés külterületén igazoltatták. A 49 éves békési férfit a szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják, a rendőrök büntetőfeljelentést is tettek ellene, mert a gyanú szerint ittasan vezetett. 

 

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei március 9-én elfogtak egy pusztaföldvári férfit, aki ellen az Orosházi Járásbíróság kábítószer birtoklása miatt adott ki elfogatóparancsot. A 21 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai március 7-én, Dobozon megtaláltak két fiatalt, akik engedély nélkül jöttek el eleki gyermekotthonból. A Gyulai Rendőrkapitányság eltűnés miatt rendelte el körözésüket. Mindkét lányt a rendőrök biztonságba helyezték, visszavitték és átadták őket az otthon nevelőjének.

 

Békéscsabán, március 7-én, 14.30 óra körül a rendőrök elfogtak egy mezőhegyesi lányt, aki ellen a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya elfogatóparancsot adott ki. A 16 éves lányt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A lányt eltűnés miatt a Szarvasi Rendőrkapitányság is körözte, a rendőrök átadták a dévaványai gyermekotthon képviselőjének.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.