2019. július 20., szombat,  Illés
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2019. február 05., kedd
Halál az utakon
Autóvezető, utas és biciklis halt meg Békés megyében - A tunéziai a zöld határon érkezett Gyulára
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, február 3-án és 4-én három halálos közúti baleset történt. Mint megírtuk, a 4219-es számú úton, Gyula és Sarkad között, február 3-án, 8.15 óra körül összeütközött két személygépkocsi, az egyik jármű áttért a menetiránya szerinti bal oldalra. A balesetben az egyik jármű vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik autó vezetője súlyosan megsérült, őt kórházba vitték a mentők. A baleset körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja. Február 4-én két halálos közlekedési baleset is történt Békés megyében. Mezőkovácsháza külterületén, a 4434-es úton, Végegyháza és Mezőkovácsháza között, szintén 8.15 óra körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik autó utasa olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A mentők mindkét jármű vezetőjét súlyos sérüléssel vitték kórházba. Békéscsaba külterületén, a 47-es számú főúton, 19.40 órakor kerékpáros nő nem adott elsőbbséget egy személyautónak és összeütköztek. A balesetben a békéscsabai nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Gyula és Sarkad között életét vesztette az egyik autó vezetője

 

Mezőhegyes külterületén, február 3-án, 18 óra körül személygépkocsi nekiütközött egy kerékpáros férfinak, aki elesett és súlyos sérülést szenvedett. Február 4-én, Békésen, a Szánthó Albert utca és a Fábián utca kereszteződésében, 5.45 óra körül személygépkocsi nem biztosított elsőbbséget és nekiütközött egy kerékpáros nőnek, aki elesett és könnyű sérülést szenvedett.  Orosházán, az Október 6. utcában, 14.45 óra körül szintén személyautó és egy kerékpáros nő ütközött össze. A nő könnyebben megsérült.

 

Végegyháza és Mezőkovácsháza között az egyik autó utasa halt meg

 

A gyulai vasútállomáson, február 4-én, 14.10 órakor ellenőriztek a rendőrök egy külföldi férfit. A tunéziai állampolgár nem tudta hitelt érdemlően igazolni, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon, elmondása szerint hajnal a zöldhatáron át Romániából érkezett Magyarországra. A rendőrök a férfit előállították a Gyulai Határrendészeti Kirendeltségre, majd február 4-én, 21 órakor átadták a román hatóság képviselőinek.

  

Békéscsabán, február 4-én 11.45 óra körül a rendőrjárőrök elfogtak egy békéscsabai férfit.  A 26 éves férfi ellen a Békéscsabai Járásbíróság és a Gyulai Törvényszék is elfogatóparancsot bocsátott ki, ezért a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

 

Az Orosházi Rendőrkapitányság február 4-én 14 óra körül őrizetbe vett egy 26 éves orosházi férfit, aki ellen a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei február 4-én 12 óra előtt néhány perccel Békéscsabán megtaláltak egy dévaványai lányt, aki engedély nélkül jött el dévaványai gyermekotthonból. A Szarvasi Rendőrkapitányság eltűnés miatt elrendelte a körözését, a 17 éves lányt a rendőrjárőrök biztonságba helyezték és átadták az otthon egyik nevelőjének.

 

Több kerékpáros baleset is történt, Békéscsabán meghalt a biciklis

  <
+++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.