2019. augusztus 22., csütörtök,  Menyhért és Mirjam
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2019. február 03., vasárnap
Halálos baleset
Ma reggel két autós ütközött össze Gyula és Sarkad között - A harmadik személy arcába öklözött az ittas biciklis Békéscsabán
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, a 4219-es számú úton, Gyula és Sarkad között, február 3-án, 8 óra után néhány perccel összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik jármű vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik autó vezetője az elsődleges információk szerint súlyosan megsérült. A helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt, Gyula és a Sarkad felől közlekedők is Doboz felé kerülhetik el a baleset helyszínét.

Súlyosan megsérült a kerékpáros Mezőberényben 

 

Békéscsabán, az Orosházi út és a Thököly utca kereszteződésében, február 2-án, 16 óra körül egy személyautót vezető nő jobbra, az Orosházi útra akart kanyarodni, amikor összeütközött a neki jobbról érkező kerékpárossal. A biciklis férfinél felmerült a gyanú, hogy ittasan közlekedett, könnyebben megsérült. Az ütközés után a kerékpáros felállt a földről és rángatni kezdte a kocsi egyik ajtaját. Ekkor odalépett hozzá egy férfi, akit szóváltás nélkül ököllel arcon ütött. A bántalmazott férfi könnyű sérülést szenvedett. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 22 éves kondorosi férfi ellen garázdaság gyanúja miatt büntetőeljárást indított, de vizsgálják a közlekedési baleset okát és körülményeit is.

 

Szeghalmon, a Kinizsi utcában, február 2-án 21 óra körül igazoltattak a rendőrök egy személygépkocsit vezető férfit. Az alkoholszonda ittasságot jelzett nála, ezért előállították a rendőrkapitányságra. Az ott végzett légalkohol mérések eredménye is pozitív lett, ezért a Szeghalmi Rendőrkapitányság ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást indított a férfi ellen és elvették a vezetői engedélyét.

 

Mezőberényben, a Vésztői úton, 19.50 óra körül személyautó elütött egy vele azonos irányba haladó kerékpárost. A biciklisnél felmerült a gyanú, hogy ittasan közlekedett, súlyosan megsérült.

 

Füzesgyarmaton, a Klapka utcában, február elsején, 18.30 órakor egy személygépkocsi letért az útról és kerítésnek ütközött. Az autóban csak a vezető ült, aki nem sérült meg a balesetben, de a helyszínen az alkoholszonda pozitív értéket jelzett nála. A férfit a rendőrök előállították mintavételre, ami megerősítette az ittasság gyanúját, ezért elvették a vezetői engedélyét és büntetőeljárást indítottak ellene.

 

Másik ittas járművezetővel szemben is intézkedtek a rendőrök február elsején, Békéscsabán. A Széna utcában, 13.45 órakor egy személygépkocsi vezetőjét ellenőrizték, akinél a szonda ittasságot jelzett. A férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol a további mérések is megerősítették az ittasság gyanúját, ezért elvették a vezetői engedélyét és büntetőeljárást indítottak ellene.

 

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei február elsején, 7.45 órakor Vésztőn elfogtak egy férfit, akinek a Szeghalmi Járásbíróság elrendelte a körözését. A 30 éves vésztői férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.