2019. június 19., szerda,  Gyárfás
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2019. január 11., péntek
Késelés Csanádapácán
Letartóztatásban a szurkáló férfi
Szerző: SZ. M.
Békés megyében az Orosházi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt kezdeményezte egy 38 éves csanádapácai férfi letartóztatását, aki tavaly év végén csanádapácai söröző vendégeit szidalmazta, egyiküket meg is késelte - tájékoztatott a Békés Megyei Főügyészség.

A csanádapácai férfi ezzel a késsel szúrt

 

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2018. december 30-án, 16.30 óra körül Csanádapácán, az egyik sörözőbe bemenve a vendégekre sértő kijelentést tett és az egyik – őt megnyugtatni próbáló – vendéget ököllel meg is ütötte. Ezután a gyanúsított kiszaladt a söröző előtt álló gépjárművéhez, ott egy 18 cm pengehosszúságú konyhakést vett magához, és ugyanazt a férfit, aki őt korábban nyugtatni próbálta, a bal felkarján megszúrta. A gyanúsított ezután gépjárművével elindult a helyszínről, de rövid idő múlva visszatért, a kocsi csomagtartójából elővett egy vascsövet és a jelenlévőket megfenyegette, hogy agyonveri őket.
A kényszerintézkedést a bűnismétlés veszélye miatt kezdeményezték. A Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója a gyanúsított letartóztatását egy hónapra elrendelte.

Rendőrségi hír és fotók: http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/orizetben-a-szurkalo-0<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.