2019. június 27., csütörtök,  László
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2019. január 10., csütörtök
Falra fújta a festéket
Gyulán ábrákat, feliratokat festegetett a fiú - Besurranó Lőkösházán
Szerző: SZ. M.
Feliratokat, ábrákat festett több helyre egy fiatal Békés megyében, Gyulán. Gimnázium falát is megrongálta, az intézmény igazgatója január 4-én jelentette be a Gyulai Rendőrkapitányságra. Az iskola biztonsági kamerája rögzítette, hogy előző napon, 18.15 óra körül két kerékpáros fiatal megállt az épületnél, majd egyikük közelebb lépett a falhoz. A rendőrkapitányság körzeti megbízottjai adatgyűjtésbe kezdtek, több helyet találtak, ahol ugyanazzal a festékkel festettek feliratokat, ábrákat. Tömbházak falán, két sebességkorlátozó táblán, a Göndöcs-kert egyik épületén is volt piros és fekete festék. A területüket jól ismerő körzeti megbízottak azonosították a két fiatalt, közülük az egyik tizenéves gyanúsítható a rongálásokkal. A gyulai fiú január 8-i kihallgatásán elismerte, hogy az eredetileg a kerékpárja festéséhez vásárolt festékekkel több helyre fújt feliratokat, ábrákat. A Gyulai Rendőrkapitányság a 14 éves diák ellen büntetőeljárást indított.

Rongálás festékes palackokkal

 

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei január 8-án elfogtak és előállítottak egy lőkösházi nőt, aki a gyanú szerint két nappal korábban, Lőkösházán meglopott egy férfit. Miközben a férfi aludt, besurrant a házába és pénzt, hitelkártyákat, mobiltelefont vitt el. A 33 éves nő ellen büntetőeljárás indult.

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök január 8-án, 10.15 óra körül Gyomaendrődön, a Fő úton. Egy személygépkocsi vezetőjét állították elő, mert az alkoholszonda pozitív értéket jelzett nála. A Gyomaendrődi Rendőrőrsön végzett újabb légalkoholmérés után a rendőrök bevonták a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.