2019. június 27., csütörtök,  László
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2019. január 08., kedd
Árokban Orosházánál
Az autó négyéves utasa könnyebben sérült meg - Másik járműre kiadott rendszám Békéscsabán
Szerző: SZ. M.
Békés megyében,Mezőberényben, a Jeszenszky utcában, január 7-én, 14 óra után néhány perccel elesett és könnyebben megsérült egy kerékpáros. A biciklis férfi a gyanú szerint ittas volt. Orosháza külterületén, január 6-án, 14.45 óra körül egy Kaszaper felől Orosháza irányába tartó személygépkocsi letért az útról és árokba csúszott. Az autó egyik utasa, egy négyéves kislány könnyű sérülést szenvedett.

Balesetet szenvedett az autós Orosházánál

 

Egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök január 6-án, 23.45 óra körül egy férfit Békéscsabán. A Trefort utcában személygépkocsival közlekedett, amikor megállították. A férfi autóján másik gépkocsira kiadott rendszám volt. A férfi elismerte, hogy a forgalomból kivont személygépkocsira ő szerelte fel a másik járműre kiadott hatósági jelzést. A 18 éves dobozi fiatalember ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit még november 25-én, 1 óra körül, Békésszentandrásról.  A kunszentmártoni férfi Kaszaperre tartott, de útközben Szarvason megállt, bement egy vendéglátóhelyre, ahol találkozott ismerőseivel. Több pohár sör elfogyasztása után a férfi úgy döntött, mégsem megy el Kaszaperig, hanem Szarvasról hazaindul Kunszentmártonba. A rendőrök azonban már a szomszédos településen, Békésszentandráson leállították, majd - mivel a szonda ittasságot jelzett - előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra. Büntetőeljárás indult ellene, és a rendőrség kezdeményezte a férfi vezetési jogosultságának szüneteltetését, amit a Kunszentmártoni Járási Hivatal a büntetőeljárás jogerős befejezéséig elrendelt. Az eljárás során kirendelt igazságügyi vegyész szakértő megállapította, hogy a férfi ittas állapotban vezetett. A Szarvasi Rendőrkapitányság az ügy iratait átadta az ügyészségnek.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.