2019. április 19., péntek,  Emma
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2018. november 02., péntek
Ápolónőre támadt
A nő iratokat vitt volna el az orosházi kórházból
Szerző: SZ. M.
Két ittas járművezetéssel gyanúsítható férfit állítottak elő november elsején a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei. Egyiküket 10.05 órakor a Tulipán utcában, a másik férfit 10.20 órakor a Berényi úton igazoltatták. A helyszíni alkoholszondás mérés mindkét esetben pozitív lett, a szeszesital fogyasztásának gyanúját további mérések is megerősítették. A rendőrök a mért légalkohol értékeknek megfelelően a két békéscsabai férfit közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték.

Képünk illusztráció! (Forrás: Can Stock Photo)Eleken, november elsején, 16.20 óra körül a rendőrök megtaláltak egy 17 éves fiatalt, aki engedély nélkül volt távol az intézményből, ahol él. Az Orosházi Rendőrkapitányság eltűnés miatt rendelte el a körözését. A lányt a rendőrjárőrök biztonságba helyezték, az eleki lakásotthonba vitték.

 

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei október 31-én, 12.40 órakor előállítottak egy nőt, aki néhány órával korábban az orosházi kórházban ápolónőt bántalmazott. A kórházi dolgozó nem engedte, hogy a nő kórházi iratokat vigyen el, ebből alakult ki a konfliktus. Az ápoló könnyebben megsérült. Az orosházi nő ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult büntetőeljárás.

 

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei október 31-én, 12.40 órakor őrizetbe vettek egy 46 éves sarkadi férfit, aki elment volt élettársa házához, majd a nővel vitatkozni kezdett. A vita alatt a férfi elővett egy rugós kést és megfenyegette a nőt, hogy bántalmazza. A rendőrök a férfi ellen zaklatás megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. 

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.