2019. június 27., csütörtök,  László
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2018. október 11., csütörtök
Súlyos sérülések Békés megye útjain
Terepjáró ütközött személyautóval Orosházánál – Fának ment egy gépkocsi Medgyesegyházánál
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, október 10-én, Orosháza külterületén, 10 óra után néhány perccel összeütközött egy terepjáró és egy személygépkocsi. A balesetben hárman súlyosan megsérültek. Medgyesegyháza külterületén, 19 óra körül egy személyautó lesodródott az útról, és fának ütközött. A jármű vezetőjénél felmerült a gyanú, hogy ittasan és bódultan közlekedett, a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Ennyi maradt az autóból a medgyesegyházi balesetben

 

Lopás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök két csabacsűdi férfit október 10-én délelőtt, Békéscsabán. A páros egy békéscsabai üzletéből vitt el nagy teljesítményű húsdarálót. Egy árus látta, mi történt, szólt a biztonsági szolgálat munkatársainak, akik értesítették a rendőrséget. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a két férfi ellen lopás miatt indított büntetőeljárást. Az ellopott darálót a rendőrök lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök október 10-én, 7.15 óra körül Békéscsabán, a Szarvasi úton. Egy segédmotor-kerékpáros férfinál jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A rendőrjárőrök előállították a férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A férfi ellen a rendőrök büntető feljelentést tettek.

 

A Békési Rendőrkapitányság rendőrjárőrei október 10-én, 11.15 óra körül Békésen elfogták a férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 20 éves békési B. Erik a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.