2019. június 27., csütörtök,  László
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2018. október 10., szerda
Vontató az árokban
Battonyánál személygépkocsi és mezőgazdasági gép ütközött
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, október 9-én, Újkígyós külterületén, 10.30 óra körül egy személyautó letért az útról, jelzőlámpának ütközött, majd a tetejére borult. Az autót vezető férfi súlyosan, utasa könnyebben megsérült.

Ezúttal a nagygép vezetője sérült meg Battonyánál

 

Kondoros külterületén, 14 óra körül egy személygépkocsi lesodródott az útról, oszlopnak ütközött, majd oldalára borult. A járművezetőnél felmerült az ittasság gyanúja, a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba. Két órával később, Battonya külterületén személygépkocsi és mezőgazdasági vontató ütközött össze. A balesetben az utóbbi jármű vezetője könnyebben megsérült. Orosházán, 16.30 óra körül a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Sámsoni utca kereszteződésében egy tehergépkocsi elektromos kerékpáros férfinak ütközött.  A férfi elesett és könnyű sérülést szenvedett.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei október 9-én, 2 óra körül megtaláltak egy gyulai lányt, aki engedély nélkül volt távol a gyermekotthonból, ahol él. A Gyulai Rendőrkapitányság ezért eltűnés miatt elrendelte a körözését. A 17 éves lányt a rendőrjárőrök biztonságba helyezték, visszavitték a gyermekotthonba.

 

Füzesgyarmaton, október 9-én, 9.45 óra körül a rendőrjárőrök elfogták azt a román állampolgárságú, 51 éves R. Zoltánt, aki ellen a román rendőrség nemzetközi elfogatóparancsot adott ki. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, őrizetbe vették és értesítették a körözését elrendelő hatóságot.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.