2019. április 22., hétfő,  Csilla és Noémi
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2018. szeptember 06., csütörtök
Busz kereke alá esett
Nyitott ajtóval indult el a sofőr Békéscsabán
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, Békéscsabán, a Gyulai úton, buszmegállóban, szeptember 4-én, 7.45 óra körül egy menetrend szerint közlekedő autóbusz sofőrje nyitott ajtóval indult el. A busz egyik utasa, aki éppen le akart szállni, kiesett a járműből és az egyik kerék alá került. A mentők az idős nőt súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Képünk illusztráció! (Forrás: Nyugat)

 

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei szeptember 4-én, 8.30 óra körül elfogták a szarvasi, 45 éves R. Mihályt, aki ellen a Kecskeméti Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A férfit a rendőrjárőrök előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.  

 

Békéssámsonban, az Alkotmány utcából szeptember 4-én előállítottak a rendőrök egy 40 éves férfit, mert korábban kábítószert fogyasztott. Az Orosházi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása miatt büntetőeljárást indított ellene, a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei szeptember 4-én Dombegyházról előállítottak egy 26 éves férfit a Battonyai Rendőrőrsre. A férfi a gyanú szerint hónapokkal korábban fenyegette, bántalmazta az édesapját, megütötte és megrúgta őt. A rendőrség zaklatással gyanúsítja.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.