2019. április 22., hétfő,  Csilla és Noémi
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2018. szeptember 05., szerda
Nők verekedtek Békéscsabán
A közbeavatkozó férfit is előállították a rendőrök
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, szeptember 3-án, Sarkad külterületén, 9 óra körül személygépkocsi hátulról egy másik autónak ütközött. A balesetben mindkét járművezető könnyebben megsérült. Egy órával később Gyomaendrődön, a Fő út és a Nap utca kereszteződésében személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és elütötte. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba.

 

Autós baleset Sarkadnál

 

Kicsit korábban, ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök szeptember 3-án, 3.30 óra körül ugyancsak Sarkadon, az Árpád fejedelem téren. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A gyulai férfit a rendőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

 

Összeveszett két nő szeptember 3-án, 11 óra körül Békéscsabán, egy belvárosi bevásárlóközpont előtt. A nagy hangoskodással folyó „vita” dulakodásig, tettlegességig fajult, az egyik nő bántalmazta a másikat. Ismerősük, egy férfi is közbelépett, szét akarta választani őket. A rendőrök a nőket és a férfit is előállították. A Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság miatt nyomozást rendelt el és vizsgálja, hogy a jelenlévők közül kinek milyen szerepe volt a konfliktusban.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.