2019. április 22., hétfő,  Csilla és Noémi
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2018. szeptember 01., szombat
Mégis börtönbe került
Körözött férfit fogtak el Karcagon, Gyulára vitték
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, Békéscsabán, a 44-es számú főút és a 47-es számú főút kereszteződésében, augusztus 31-én, 12 óra körül egy személyautó vezetője balra kanyarodás közben, a jelzőtábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget egy motorkerékpáros férfinak és összeütköztek. A balesetben a motoros megsérült, sérülése nem súlyos.

Motorost ütött el az autós Békéscsabán

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit augusztus 31-én, 17.50 óra körül Békéscsabán. A személygépkocsis férfi a Szarvasi úton közlekedett, amikor a rendőrök megállították, igazoltatáskor az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, majd további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök bevonták a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

 

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei augusztus 31-én, 9.15 óra körül Karcagon elfogták a 31 éves T. Tibort, aki ellen a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki körözést, mert nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd Gyulára a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.