2019. február 21., csütörtök,  Eleonóra
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2018. augusztus 05., vasárnap
Zsaroló árusok
Zoknit és ágyneműt sóztak a lányra Békéscsabán
Szerző: SZ. M.
Járókelőt fenyegetett meg két utcai árus Békéscsabán, hogy zoknikat és ágyneműket vásároljon tőlük. A békéscsabai vasútállomás közelében árult zoknit és ágyneműt két román állampolgárságú nő július 19-én. A gyanú szerint az egyik árus odalépett egy járókelőhöz és több zoknit is a kezébe adott azzal, hogy ingyen van. A fiatal lány nem akarta elfogadni, de látta, hogy az árusnak társai is vannak, megijedt, hogy bántják, ezért elvette a zoknikat. Az árus ezután követelte, hogy fizessen. A lány ekkor ezer forintot adott át. Az árus nő azonban kevesellte az összeget, azt mondta a fiatal lánynak, hogy megveri, ha nem ad még pénzt. A lány ismét fizetett több ezer forintot, ekkor a másik árus ágyneműket vitt oda hozzá, hogy ha nem veszi meg azokat is, baja eshet…

Páratlan ajánlat... (Képünk illusztráció! Forrás: Takko Fashion)A térfigyelő kamerák felvételei alapján az önkormányzat közterület-felügyelői július 23-án, 14 óra körül az autóbusz-pályaudvaron felismerték a két (magyarul beszélő) román állampolgárságú nőt és a rendőrök megérkezéséig feltartóztatták őket.

 

A két árust előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol zsarolás megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellenük.

 

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság – az eljárás befejezésével – az iratokat átadta az ügyészségnek.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.