2019. február 17., vasárnap,  Donát
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2018. július 06., péntek
Kettős ütközés Kétsopronynál
A két autóban ketten súlyos, ketten könnyű sérülést szenvedtek
Szerző: SZ. M.
A 47-es számú főúton, Orosháza közelében, július 4-én, 8.30 óra körül személygépkocsi hátulról nekiütközött egy másik autónak. Az egyik járműben két utas könnyebben megsérült. Két órával később, Füzesgyarmaton, a Nagyatádi utcában egy segédmotoros kerékpáros férfi kerékpáros nőt sodort el, aki kerékpárja gyermekülésében vitte 18 hónapos unokáját. A mentők a nőt és a gyermeket könnyű sérüléssel vitték kórházba. A 44-es számú főúton, Kétsoprony határában, 12.15 óra körül összeütközött két személyautó. A balesetben ketten könnyű, ketten súlyos sérülést szenvedtek.

Képünk illusztráció! (Forrás: Dibujos de Autos)A Békési Rendőrkapitányság rendőrei július 4-én, 19.15 óra körül, Mezőberényben elfogtak egy férfit, aki ellen lopás miatt a Tatabányai Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot. A rendőrség a 47 éves tatabányai J. Józsefet bűnügyi őrizetbe vette.

 

A battonyai közúti határátkelőhelyen július 4-én, 10 órakor kilépésre jelentkezett személyautóval egy román állampolgárságú férfi. A rendőrök az ellenőrzéskor megállapították, hogy a jármű műszaki adatlapja hamis, ezért a férfit előállították a Battonyai Határrendészeti Kirendeltségre. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság nyomozói közokirat-hamisítás miatt a 41 éves M. Ionelt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök július 4-én, 7.45 óra körül Békéscsabán, a 44-es számú főúton. Egy robbanómotoros kerékpáros férfit ellenőriztek, akinél a helyszíni alkoholszondás mérés pozitív értéket jelzett. A férfit előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol további mérések is megerősítették az ittasság gyanúját. A rendőrkapitányság ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indított ellene.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.