2019. április 18., csütörtök,  Andrea éa Ilma
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2018. június 12., kedd
Álmukban surrant be
Nyitva hagyták a kaput, a bejárati ajtót a háziak Bucsán
Szerző: SZ. M.
Iratokkal teli tárcát lopott egy férfi egy házból a Békés megyei Bucsán. A bűncselekmény idején a házban lakók aludtak, a ház bejárati ajtaja azonban nem volt bezárva. Lopás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök a férfit június 9-én, Bucsán. A gyanú szerint május 26-án, 1 óra után néhány perccel a nyitott utcaajtón bement a bucsai ház udvarára, majd a szintén nyitva hagyott bejárati ajtón besurrant az épületbe is.

 

Képünk illusztráció! (Forrás: Jókor TV)Az egyik szobában eltett egy irattárcát, amelyben többféle igazolvány volt. A zajra a házban lakók felébredtek, de nem tudták feltartóztatni az idegent, a 21 éves férfi elszaladt. A Szeghalmi Rendőrkapitányság lopás miatt indított ellene büntetőeljárást, és a rendőrök vizsgálják, hogy gyanúsítható-e más bűncselekmények elkövetésével is.

*

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten arra kér mindenkit, hogy házának, lakásának kapuját, ajtaját mindig zárja be, akkor is, ha van otthon valaki a házban, az udvaron, vagy a melléképületben. Az udvaron leállított autókat is mindig zárják be. A kerékpárokat lehetőleg korláthoz, fához lakatolják, vagy vigyék zárható tárolóba. Ha szellőztetnek, ne hagyják őrizetlenül a szobákat, amelyek ajtói, ablakai utcára néznek. Ha rövid időre mennek el otthonról, vagy néhány percre mennek át a szomszédhoz, akkor is zárják be a lakást, a házat.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.