2019. augusztus 22., csütörtök,  Menyhért és Mirjam
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2018. június 11., hétfő
Este fogták el a téren
Orosházán kábítószergyanús anyagot találtak egy férfi ruhájában
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, Szabadkígyóson, az Ókígyósi úton, június 9-én, 10.30 óra körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba csúszott. A balesetben a jármű vezetője könnyebben megsérült. Hat órával később, Doboz külterületén elesett egy segédmotoros kerékpáros férfi, akit a mentők könnyű sérüléssel vittek kórházba.

Képünk illusztráció! (Forrás: hu.rightpedia.info)A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei június 9-én elfogtak a lakásán egy férfit, aki ellen lopás miatt a Békéscsabai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 41 éves békéscsabai Zs. Istvánt bűnügyi őrizetbe vették és értesítették a körözést elrendelő bírót.

 

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen, június 10-én, 23 óra körül belépésre jelentkezett egy román férfi, aki ellen közokirat-hamisítás miatt a Gyulai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A Sarkadi Rendőrkapitányság a 29 éves F. Cristiant bűnügyi őrizetbe vette és értesítette a körözést elrendelő bírót.

 

Orosházán, a Széchenyi térről, június 10-én, 20.15 óra körül a rendőrök előállítottak egy férfit, akinek ruhájában szárított növényi törmeléket találtak. A férfit ezért a rendőrjárőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. Az Orosházi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt indított büntetőeljárást, a lefoglalt kábítószergyanús anyagot szakértővel vizsgáltatja meg.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.