2019. február 22., péntek,  Gerzson
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2018. május 07., hétfő
Nők raboltak
Gyengébb nem? Nemigen…, sőt:megrugdosták és kifosztották az ittasan alvó férfit
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, a Békéscsabai Járási Ügyészség rablás bűntette miatt kezdeményezte egy 33 és egy 32 éves békéscsabai nő előzetes letartóztatását, akik május elsején, az utcán raboltak ki egy férfit a megyeszékhelyen – mint az már szerepelt korábbi híradásunkban.

Képünk illusztráció! (Forrás: csodautak)

 

A sértett férfi május elsején,19 óra és 19.30 óra között, Békéscsabán, a Kossuth tér bokros részén aludt ittasan. A gyanúsítottak odamentek hozzá, test szerte megrugdosták, majd a bántalmazás hatása alatt levő sértett ruházatát átkutatták, abból elvettek 3 ezer 800 forintot és távoztak. A bántalmazott férfi egy közelben járőröző rendőrnek elmondta, hogy mi történt vele, így a rendőrség rövid időn belül elfogta a gyanúsítottakat.

 

A kényszerintézkedést egyrészt a szökés, elrejtőzés veszélye miatt kezdeményezték, másrészt, mert alaposan feltehető, hogy a gyanúsítottak szabadlábra kerülésük esetén a sértett befolyásolásával a bizonyítást megnehezítenék. A Gyulai Járásbíróság nyomozási bírója a gyanúsítottak előzetes letartóztatását 30 napra elrendelte – tájékoztatott a Békés Megyei Főügyészség.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.