2019. március 23., szombat,  Emőke
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2018. április 13., péntek
Meghalt az utas
Autósok ütköztek Békéscsabánál
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, Békéscsabán, a Bocskai utca és a Békési út kereszteződésében, április 11-én, 7.30 óra körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik jármű két utasa könnyű sérülést szenvedett. A 47-es számú főúton, Békéscsaba határában, április 11-én, 9.15 óra körül két személygépkocsi ütközött össze. A balesetben az egyik autó vezetője és utasa súlyosan megsérült, az utas a kórházban életét vesztette. Gyulán, a Kossuth Lajos téren, gyalogos-átkelőhelyen, szintén április 11-én, 12 óra után néhány perccel személyautó kerékpáros nőt ütött el, aki elesett és súlyosan megsérült.

Halálos baleset Békéscsaba határában

 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei április 11-én, 10.45 óra körül elfogtak egy battonyai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. Az 50 éves F. Csabát a rendőrök átadták a körözést elrendelő bírónak.

 

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök április 11-én, 10.15 óra körül Lökösházán, a vasúti határátkelőhelyen. Nemzetközi vonat utasaként kilépésre jelentkezett egy 27 éves albán férfi, akinél az ellenőrzésekor meghamisított olasz vezetői engedélyt is találtak. Emellett a férfival szemben a luxemburgi, az olasz, a svájci hatóságok beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el. Az albán állampolgárt a rendőrök előállították a Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltségre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.