2019. március 22., péntek,  Beáta és Izolda
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2018. április 13., péntek
Önbíráskodás Végegyházán
Négyen verték meg a férfit és fiát
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, Békéscsaba külterületén, április 10-én, 7.30 óra körül összeütközött két személygépkocsi, a balesetben az egyik jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. Orosházán, a Rákóczi úton, gyalogos-átkelőhelyen, 8.15 óra körül kistehergépkocsi elütött egy nőt, akit a mentők súlyos sérüléssel vittek kórházba.

Képünk illusztráció! (Forrás: infoNógrád)

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei április 10-én előállítottak egy békési férfit, aki előző nap délután Békésen, a Széchenyi téren kerékpározott és összeütközött egy másik kerékpárossal. Az első biciklis nem sérült meg, de a másik kerékpáros, egy nő súlyos sérülést szenvedett. A férfi a baleset után nem nyújtott segítséget a nőnek, hanem elhajtott a helyszínről. A rendőrök azonosították, és a Békéscsabai Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása miatt indított ellene büntetőeljárást.

 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság, szintén április 10-én, csoportosan elkövetett önbíráskodás gyanúja miatt őrizetbe vett négy férfit. A 28 éves budapesti V. Gábor három társával egy korábbi adás-vétel nézeteltérése miatt jelent meg Végegyházán, egy férfi házánál. Pénzt követeltek a végegyházi férfitól, a szóváltás tettlegességig fajult, V. Gábor társaival bántalmazta a férfit, és a segítségére siető fiát. Az idősebb férfi súlyosan megsérült.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.