2019. március 22., péntek,  Beáta és Izolda
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2018. április 10., kedd
Teherautó tarolt
A balesetnek súlyos sérültje is van
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, április 9-én, Békésszentandrás külterületén, 14.30 óra körül egy tehergépkocsi hátulról nekiütközött az előtte haladó járműnek, majd az nekiment az előtte lévő személyautónak. A balesetnek egy súlyos és egy könnyű sérültje van. Békéscsaba külterületén, 17 óra körül kisbusz tehergépkocsival ütközött, a balesetben az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült. Békéscsabán, az Erzsébet lakóparkban, 20 óra előtt néhány perccel egy kerékpáros áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol parkoló tehergépkocsi pótkocsijának hajtott és elesett. A kerékpáros férfi a gyanú szerint ittasan közlekedett, könnyebben megsérült.

Kora délutáni baleset Békésszentandráson

 

Békéscsaba külterületén, április 8-án, 13.30 óra körül egy motorkerékpáros az úttesten megcsúszott és elesett. A balesetben a férfi könnyű sérülést szenvedett. Békésen, a Kossuth Lajos utcában, 16.45 óra körül egy személygépkocsi motorkerékpáros férfinak ütközött, a motoros elesett és könnyebben megsérült.

 

Az Orosházi Rendőrkapitányság április 9-én őrizetbe vett egy orosházi férfit, aki ellen lopás miatt az Orosházi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 25 éves Sz. Gyula ügye bírósági tárgyalásáig marad őrizetben. A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei április 9-én előállítottak egy férfit, aki 9 óra körül Vésztőn, társasházban ablakot tört be. A gyorsteszt a 32 éves férfinál kábítószer-fogyasztást jelzett, a rendőrség garázdaság és kábítószer birtoklás gyanúja miatt rendelt el nyomozást.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.