2018. december 17., hétfő,  Lázár és Olimpia
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2018. március 09., péntek
Messziről jött emberek
Vevőknek adták ki magukat a Fejér megyeiek
Szerző: SZ. M.
Szerszámokat, kisgépeket, alkatrészeket loptak el fémipari telephelyről tavaly, május 22-én, a Békés megyei Mezőhegyesen. Ezen a napon a Dunántúlról öt Fejér megyei férfi járt ott, egyikük a tulajdonossal arról egyeztetett, hogy megvásárolná az ingatlant és a vállalkozás eszközeit.

Képünk illusztráció! (Forrás: Apróhirdetés Ingyen!)

 

Szóban megállapodtak, hogy az adás-vételt később bonyolítják le, de egy targoncát és tíz hegesztőtrafót azonnal elvinnének. Ezekért amiatt, hogy később úgyis az egész ingatlan az ott lévő tárgyakkal, eszközökkel együtt gazdát cserél, a piaci árnál jóval alacsonyabb árat határoztak meg. A targoncát és a hegesztőt elkezdték felpakolni a tehergépkocsira, amellyel a Fejér megyei férfiak érkeztek, közben ketten szóval tartották a telephely tulajdonosát, így nem tudta figyelni, mit visznek el tőle. Később derült ki, hogy sokkal több holmit felpakoltak a teherautóra és vittek el, mint amiben megegyeztek.

 

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az öt mezőfalvi férfit lopás elkövetésével gyanúsítja. A telephelyre vételi ajánlatot tett férfi ellen csalás megalapozott gyanúja miatt is büntetőeljárás indult. A nyomozást a rendőrség lezárta, az eljárás iratait a gyanúsítottak ellen vádemelési javaslattal továbbítja a Battonyai Járási Ügyészségre.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.