2019. július 19., péntek,  Emília
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2018. február 07., szerda
Késelés Nagykamaráson
Elek és Gyula között két autó ütközött össze – egyelőre elterelik a forgalmat
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, az Elek és Gyula közötti úton, február 7-én, 7.45 óra körül összeütközött két személygépkocsi. Az elsődleges információk szerint a balesetnek négy sérültje van.

Gyulán kinyíló autó ajtajának ütközött a kerékpáros

 

A helyszínelés miatt az utat a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat a rendőrök mindkét irányból Kétegyháza felé terelik. Békésen, a Csabai utcában, február 5-én, 11.45 óra körül személygépkocsi hátulról nekiütközött egy másik autónak. A balesetben az utóbbi jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. Gyulán, a Kossuth Lajos utcában, február 5-én, 13.15 óra körül álló személyautó kinyíló ajtajának ütközött és elesett egy kerékpáros. A mentők a nőt könnyű sérüléssel vitték kórházba.

 

Nagykamaráson, február 6-án, 16.30 óra körül egy férfi – házának udvarán – szóváltásba keveredett ismerősével, majd a vita közben zsebéből elővette a bicskát és megvágta a másik férfi nyakát. A sérültet a mentők kórházba vitték, sérülése az elsődleges orvosi adatok alapján súlyos. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság az 57 éves férfit életveszélyt okozó testi sértés kísérlet elkövetésével gyanúsítja és bűnügyi őrizetbe vette.

 

Gádoroson, február 5-én a rendőrök elfogtak egy férfit, aki kövekkel megdobálta szomszédja házát. A dobáló egy ablakot betört és több cserepet is megrongált. A 45 éves férfit az Orosházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és rongálás miatt három napon belül bíróság elé állíthatja.

 

Rosszul lett egy nő február 5-én, Battonyán, általános iskolai szülői értekezleten. Az osztályteremben ott volt az iskola rendőre, aki korábban részt vett Police Medic képzésen. A körzeti megbízott azonnal a földre került nő segítségére sietett, elsősegélyt nyújtott neki és próbálta megóvni attól, hogy a rohama miatt megsérüljön. Ebben segített neki szabadnapos kollégája, akinek a felesége közben hívta a mentőket. Az édesanyát kórházba vitték.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.