2019. január 23., szerda,  Zelma és Rajmund
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2018. február 05., hétfő
Szeméremsértés miatt körözték
Őrizetbe vette a gyulai férfit a rendőrség
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, február 4-én, Mezőberényben, a Szabó Árpád utcában, 19.45 óra körül segédmotoros kerékpáros férfi egy álló tehergépkocsi pótkocsijának ütközött. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba. Mezőhegyes külterületén, 20.30 óra körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba borult. A balesetben a jármű vezetője könnyű, utasa súlyos sérülést szenvedett.

Képünk illusztráció! (Forrás: Caribbean National Weekly)

 

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei február 4-én, 4 óra körül elfogták azt a gyulai férfit, aki ellen a Gyulai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 41 éves H. István ellen szeméremsértés miatt folyik büntetőeljárás. A férfi nem jelent meg ügye bírósági tárgyalásán, ezért a rendőrség a következő tárgyalásig őrizetben tartja.

 

Kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök egy személygépkocsiban február 3-án, 22.45 óra körül Békéscsabán. Az autót az Árpád soron állították le, majd a vezetőjét igazoltatták és a járművet átvizsgálták. A vezetőülés alatt kialakított rekeszben, egy zacskóban öt adag növényi törmelék volt. A férfit előállították, és a gyorstesztvizsgálat kábítószer-fogyasztást jelzett nála. A Békéscsabai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklás megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellene.

 

Ittas járművezetéssel gyanúsítható férfiakat állítottak elő a rendőrök Gyomaendrődön és Battonyán. Egyiküket Gyomaendrődön, a Bajcsy-Zsilinszky úton ellenőrizték február 3-án, 2.30 óra körül. A férfi jogosítvány nélkül vezetett, ezért helyszíni bírság megfizetésére kötelezték. Az alkoholszondás mérés eredménye pozitív lett nála, így a mért légalkoholértéknek megfelelően közigazgatási bírságot is kell fizetnie. A másik férfit február 4-én, 2.20 órakor igazoltatták a rendőrök Battonyán, a Hunyadi János utcában. Nála a szonda magasabb légalkoholértéket jelzett, ezért büntetőeljárás indult ellene, a vezetői engedélyét bevonták.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.