2019. január 23., szerda,  Zelma és Rajmund
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2018. február 03., szombat
Rejtélyes szatyor külföldről
Kábítószer-kereskedők ellen javasol vádemelést a rendőrség
Szerző: SZ. M.
Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt javasol vádemelést Békés megyében a Sarkadi Rendőrkapitányság egy okányi házaspár ellen. A feleség 2016. július 5-én taxival akart eljutni Okányból Gyulára, de a taxit a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei Sarkadon leállították. A nőnél egy szatyorban közel másfél kilogramm kábítószergyanús anyagot és egy mérleget találtak. Az igazságügyi szakértő megállapította, hogy a lefoglalt anyagok kábítószerek, a több mint ezer adag anyag feketepiaci értéke közel három millió forint.

Közel másfél kilogramm kábítószer volt a szatyorban

 

Az okányi nő állította, hogy a szatyrot külföldön egy férfi bízta rá, nem nézte meg, mi van benne. A nyomozás megállapításai szerint azonban a kábítószert a nő férje csomagolta, adagolta ki. A férj maga is fogyasztott az anyagokból. A rendőrség a széles körű információgyűjtés során megtalálta azokat fogyasztókat, akik a házaspártól vásároltak tiltott szereket.

 

A 26 éves nő és a 34 éves férfi előzetes letartóztatásban van. A Sarkadi Rendőrkapitányság mindkettőjük ellen kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a Békés Megyei Főügyészségen.

 

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.