2019. január 23., szerda,  Zelma és Rajmund
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2018. január 13., szombat
Kinézte a lakatlan házat
Békéscsabán udvarról, színből lopott a fémtolvaj
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, Békéscsabán, a Kazinczy utcában, január 11-én, 17 óra körül személygépkocsi elsodort egy gyalogost. A férfi a gyanú szerint ittas volt, súlyos sérülést szenvedett. Kétegyházán, a Csabai utca és a Móra Ferenc utca kereszteződésében, január 11-én, 17.30 óra körül a személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak. Összeütköztek, a kerékpáros nő elesett és könnyebben megsérült.

Képünk illusztráció! (Forrás: Pálinkafőző)Fémtárgyakat lopott egy lakatlan ház udvaráról Békéscsabán a 24 éves helybeli B. Zoltán.

 

A férfi január 10-én, és előtte többször is járt a háznál. B. Zoltán az udvaron álló zárt tárolószín hátsó falát lefeszítette, fali vízmelegítőt, acélcsövet, rézcsöveket, egy pálinka lepárló rézcsöveit és üstjét vitte el.  A gyanú szerint a tettes az udvarról ellopott egy bontásból származó fali gázkazánt is. A lopott holmit hulladékfémként adta el.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei B. Zoltánt január 11-én elfogták, lopás megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.