2019. január 23., szerda,  Zelma és Rajmund
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2018. január 11., csütörtök
Óracsere bejelentés nélkül
Az áramszolgálató munkatársának adta ki magát a csaló
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, Békéscsabán az áramszolgáltató munkatársának adta ki magát, így lopott meg egy nyugdíjast egy miskolci férfi. A 86 éves férfit tavaly június 20-án, Békéscsabán, az utcán szólította meg az idegen, beszélgetett vele, azt is megkérdezte tőle, hogy egyedül él-e. Miután az idős férfi igent mondott, az idegen állította, hogy az áramszolgáltatótól jött, a villanyórát kell kicserélnie.

Képünk illusztráció! (Forrás: Technokrata)

 

Amikor felértek a lakásba, a férfi közölte, hogy a cseréért tízezer forintot kell fizetni. Az idős férfi a konyhából a szobába ment pénzért, kivitte a tízezrest. Ekkor a férfi azt kérte tőle, hogy üljön le és írja le a nevét, lakcímét. Ezzel terelte el az idős házigazda figyelmét és ellopta megtakarított pénzét. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 25 éves miskolci férfit lopással gyanúsítja és vádemelést javasol ellene a Békéscsabai Járási Ügyészségen.

 

A rendőrség ismételten kéri, hogy előzetes időpont-egyeztetés nélkül érkező idegeneket ne engedjenek be házukba, lakásukba a lakóik. Senkinek ne mutassák meg, ne mondják el, hol tartják a megtakarított pénzüket. Ismeretleneknek ne beszéljenek anyagi helyzetükről, életkörülményeikről, mert visszaélhetnek a bizalmukkal.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.