2019. január 23., szerda,  Zelma és Rajmund
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2018. január 11., csütörtök
Sorra besurrant
A békéscsabai nőnek volt kedvenc utcája
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás miatt folytatott büntetőeljárást egy békéscsabai nő ellen. Az 50 éves Sz. Józsefné tavaly október 11-én a nyitott kapun és ajtón egy békéscsabai házba surrant be, a konyhaasztalról több tízezer forintot vitt el.

Képünk illusztráció! (Forrás: doctoroz.com)

 

A házban lakó férfi otthon volt, de éppen zuhanyozott. Több, mint egy hónappal később, november 23-án a nő ugyanabban az utcában egy másik házba is bement. Ott egy fiatalember volt otthon, aki öt percre kiment a garázsba. Ennyi idő elég volt ahhoz, hogy Sz. Józsefné a konyhában, az asztalról és a fiatalember övtáskájából pénzt vigyen el. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a nyomozást lezárta, és a büntetőeljárás iratait az 50 éves békéscsabai nő ellen vádemelési javaslattal továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

 

A rendőrség kéri, ha otthon vannak a ház lakói, akkor is zárják be a kaput. A bejárati ajtót is érdemes zárva tartani, mert ha átmennek másik helyiségbe, ahonnan nem látnak rá az ajtóra, akkor nem veszik észre, hogy idegenek mennek be a lakásukba.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.