2019. január 23., szerda,  Zelma és Rajmund
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2018. január 10., szerda
Nem jött ki, ebből sem fog jól kijönni…
Távoltartási szabályok megsértése – A volt feleség akarata ellenére történt behatolás
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, Dévaványa külterületén, január 9-én, 5.15 óra körül egy személygépkocsi hátulról kerékpárosnak ütközött, aki elesett és súlyos sérüléseket szenvedett. Békéscsabán, az Andrássy út és a Tulipán utca kereszteződésében, szintén január 9-én, 20.45 óra körül a személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek, és összeütköztek. A mentők a nőt könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Kerékpáros balesete Békéscsabán

 

Engedély nélkül ment be volt felesége házának udvarára egy férfi január 9-én, 13.45 óra körül, Mezőkovácsházán. A volt férj többszöri felszólításra sem volt hajlandó kijönni, ezért a nő értesítette a rendőrséget. A 36 éves mezőkovácsházi férfit a rendőrök a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon magánlaksértés miatt szabálysértési őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

Ugyancsak a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság január 8-án szabálysértési őrizetbe vett egy 24 éves dombegyházi férfit. A Battonyai Járásbíróság tavaly december 7-én 60 napra megtiltotta a férfinek, hogy felkeresse az édesanyját. A dombegyházi férfi ennek ellenére elment anyjához, ezért a rendőrkapitányság munkatársai a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei január 8-án elfogtak egy békéscsabai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A 39 éves K. János a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztés letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték K. Jánost.

 

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei január 7-én, 8.15 óra körül, Békésen megtaláltak két fiatalt, akik engedély nélkül voltak távol a gyermekotthonból, ahol élnek. A Szarvasi Rendőrkapitányság elrendelte a körözésüket, a 13 és 16 éves lányokat meghallgatásuk után átadták az intézmény nevelőjének.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.