2018. december 11., kedd,  Árpád
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2017. december 05., kedd
Autók az árkokban
Csúszásveszély az utakon – Óvatosságot kér a rendőrség
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, a 44-es számú főút Békéscsabát elkerülő szakaszán, december 5-én, 7.54 órakor árokba csúszott és elakadt egy tehergépkocsi. A műszaki mentés miatt a rendőrség a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárta. December 5-én, 7.30 óra és 8.45 óra között további öt, anyagi kárral járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsaba külterületén, Gyomaendrőd és Dévaványa között, Gyulán és Szeghalmon is megcsúszott járművek ütköztek egymásnak, tértek le az útról. A rendőrség ismételten kéri a járművezetőket, hogy óvatosan, az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedjenek.

Képünk illusztráció! (Forrás: RF clipart)Az Orosházi Rendőrkapitányság december 4-én őrizetbe vett egy 34 éves gádorosi férfit, aki ellen az Orosházi Járásbíróság lopás miatt folytat büntetőeljárást. A férfi az előzetes letartartóztásáról döntő  bírósági tárgyalásig marad őrizetben.

 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei december 4-én előállítottak egy férfit, aki november 13-án, az egyik medgyesegyházi presszóban kötekedett egy vendéggel. Szóváltás után mellkason ütötte, a bántalmazott férfi könnyű sérülést szenvedett. A rendőrkapitányság az erőszakosan, másokat megbotránkoztató módon viselkedő 36 éves medgyesegyházi férfi ellen garázdaság megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.