2018. december 11., kedd,  Árpád
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2017. december 04., hétfő
Előzetesben a drogkereskedő
Kábítószer-eladásból élt a fiatal férfi
Szerző: SZ. M.
A Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette és tartással elkövetett kábítószer birtoklásának bűntette miatt kezdeményezte egy 30 éves békéscsabai férfi előzetes letartóztatását. A gyanúsított munkahellyel, jövedelemmel nem rendelkezik, elfogását megelőzően megélhetését abból fedezte, hogy huzamosabb időn keresztül többeknek értékesített marihuánát 2 ezer 500 forint pakettenkénti áron.

Képünk illusztráció! (Forrás: internet)A gyanúsított békéscsabai lakásán a rendőrség november 30-án helyszíni szemlét tartott, több mint 300 gramm zöld növényi törmeléket foglaltak le, amely feltehetően vadkender, marihuána.

A kényszerintézkedést egyrészt a szökés, elrejtőzés veszélye miatt kezdeményezték, másrészt, mert alaposan feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábra kerülése esetén a még fel nem tárt tárgyi bizonyítási eszközök elrejtésével, megsemmisítésével vagy a tanúk befolyásolásával a bizonyítást megnehezítené. A bűnismétlés veszélye is fennállt. A Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója a gyanúsított előzetes letartóztatását 30 napra elrendelte – tájékoztatott a Békés Megyei Főügyészség.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.