2018. szeptember 20., csütörtök,  Friderika
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2017. október 11., szerda
Apját akarta megverni
Őrizetbe vették az erőszakos fiatalt
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, Gyomaendrődön, a Fő út és a Pásztor János utca kereszteződésében, október 10-én, 14.15 óra körül tehergépkocsi és segédmotor-kerékpáros férfi ütközött össze. A balesetben a férfi megsérült, állapota az elsődleges információk alapján nem súlyos.

Kora délutáni baleset Gyomaendrődön

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit október 10-én, 9.15 óra körül Tarhosról a Békési Rendőrkapitányságra. A férfi tehergépkocsit vezetett, Békés felől Vésztő irányába tartott, amikor leállították. Három légalkoholmérés eredménye lett pozitív nála, ezért a rendőrök bevonták a vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

 

A Gyulai Rendőrkapitányság október 10-én őrizetbe vett egy kétegyházi férfit. A 18 éves férfi a gyanú szerint Kétegyházán, idén júliusban és augusztusban több házból lopott pénzt és különböző tárgyakat.

 

Kiabált a családjával, verekedni akart édesapjával egy férfi október 10-én, 22 óra körül Békésen, a Szabadkai utcában. A férfi a rendőrök felszólítására sem változtatott agresszív, erőszakos viselkedésén, ezért előállították. A Békési Rendőrkapitányság a 21 éves békési férfit szabálysértési őrizetbe vette, a rendőrkapitányság rendzavarás miatt három napon belül bíróság elé állíthatja.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.