2018. június 20., szerda,  Rafael
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2017. június 18., vasárnap
A kamera buktatta le
Három baleset Békés megyében
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, június 16-án, Békésen, a Teleki utcában, 7.45 óra körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett. Békéscsabán, a Corvin utcán 11.55 órakor személygépkocsi gyalogost ütött el, a nő súlyosan megsérült. Szarvas külterületén, 22.30 óra körül kerékpárjával fának hajtott és könnyebben megsérült egy férfi, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett.

Békésen a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság június 16-án szabálysértési őrizetbe vett egy békéscsabai férfit. A rendőrök Békéscsaba külterületén, a 47-es számú főúton igazoltatták, a férfi személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsabai Járásbíróság eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrkapitányság munkatársai emiatt három napon belül bíróság elé állíthatják. A rendőrök a férfii ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot találtak nála, ezért kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás is indult ellene.

 

Gyulán, az Erkel Ferenc Művelődési Ház elől június 16-án, 15.45 óra körül elloptak egy kerékpárt, amit a tulajdonosa nem zárt le. Az intézmény térfigyelő kamerája felvételt készített a lopásról, a rendőrök ennek alapján fogták el a kerékpárt elvivő 31 éves gyulai férfit. A Gyulai Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást, a kerékpárt a tulajdonosa visszakapta.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.