2018. június 20., szerda,  Rafael
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2017. június 15., csütörtök
Apjára ütött
A fiú az okányi utcán is tovább verte
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, a Sarkadi Rendőrkapitányság június 13-án őrizetbe vett egy okányi férfit. A 23 éves R. László házukban, szóváltás után, többször megütötte édesapját, aki az utcára menekült. A fia utolérte és az utcán is többször megütötte, a rendőri felszólítás ellenére sem hagyta abba a verekedést. A rendőrjárőrök az agresszív férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol garázdaság megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene.

Képünk illusztráció! (Forrás: Dívány)A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei június 13-án, 15.30 óra körül Békéscsabán elfogtak egy csorvási férfit. A 49 éves B. György ellen a Békéscsabai Járásbíróság lopás miatt adott ki elfogatóparancsot. A férfit a rendőrök átadták a körözését elrendelő bírónak.  

 

Orosházán, június 13-án, 23 óra után néhány perccel a rendőrök elfogtak egy tótkomlósi férfit, akit az Orosházi Rendőrkapitányság lopás miatt körözött. A 26 éves O. Rolandot a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.