2023. szeptember 27., szerda,  Adalbert
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2022. július 01., péntek
Elítélték a részeg autóst
Törökszentmiklósi férfi vezetett ugyanazon a napon, kétszer is ittasan, Tótkomlóson – Elzárásra ítélte a bíróság, az ügyészség vádirata alapján
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, ittas járművezetés vétsége miatt, az Orosházi Járási Ügyészség vádirata alapján, 70 nap elzárásra és 3 év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélt az Orosházi Járásbíróság előkészítő ülésén, egy 60 éves, büntetett előéletű, Jász-Nagykun-Szolnok megyei, törökszentmiklósi férfit, aki ugyanazon a napon kétszer is ittasan vezetett – tájékoztatott a Békés Megyei Főügyészség.

A törökszentmiklósi férfi súlyosan ittas volt, így autózott Tótkomlóson. A kép illusztráció. Kép forrása: BBC

 

A vádlott 2022. február 9-én, 10.21 órát megelőzően, nagyobb mennyiségű szeszesitalt fogyasztott, majd beült a személygépkocsijába és a Békés megyei Tótkomlós lakott területén közlekedett, amikor a járőrök intézkedés alá vonták.  A férfival szemben légalkohol-szondás ellenőrzést hajtottak végre, amely pozitív eredményt mutatott. Ezután, a vádlottat az Orosházi Rendőrkapitányságra állították elő hiteles légalkohol-szondás vizsgálatra.

 

A vádlott a rendőri intézkedés után, 11.58 óra körül, Tótkomlóson, ismét beült a korábban vezetett személygépjárművébe és a Fő utca irányából a Zrínyi utcára közlekedett, amikor a járőrök ismét intézkedés alá vonták, vele szemben légalkohol-szondás ellenőrzést hajtottak végre, amely újra pozitív eredményt jelzett. Ezután, a vádlottat ismételten az Orosházi Rendőrkapitányságra állították elő hiteles légalkohol-szondás vizsgálatra.

 

A férfi mindkét alkalommal súlyos fokú alkoholos befolyásoltság állapotában vett részt a közúti forgalomban Tótkomlós lakott területén belül úgy, hogy érvényes vezetői engedéllyel sem rendelkezett.

 

Kép: A törökszentmiklósi férfi súlyosan ittas volt, így autózott Tótkomlóson. A kép illusztráció. Kép forrása: BBC<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.