2022. augusztus 17., szerda,  Jácint
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2022. július 01., péntek
Autósok ütköztek össze Gyulán
Az egyik jármű vezetője nem adta meg az elsőbbséget – Ittasan vezetett a horvát férfi, Békéscsabán – Őrizetbe vették az engedély nélkül vezető segédmotorost, Békéscsabán
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Gyulán, a Gárdonyi Géza utca és a Jókai utca kereszteződésében, június 29-én, 7 óra előtt néhány perccel, személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autónak és összeütköztek. A balesetben hárman könnyebben megsérültek – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Két autós ütközött Gyulán, utcakereszteződésben. Kép: Police.hu

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök június 29-én, 21.15 óra körül, Békéscsabán, az Orosházi úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A 41 éves, horvát állampolgárságú férfit a rendőrök előállították, majd miután a rendőrkapitányságon végzett további légalkohol-mérések eredménye is pozitív lett nála büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

Békéscsabán, a Bezerédi utcában, június 29-én, 10.45 óra körül ellenőriztek a rendőrök egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit. Az igazoltatáskor megállapították, hogy a 23 éves férfinak nincs vezetői engedélye. A férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

 

Kép: Két autós ütközött Gyulán, utcakereszteződésben. Kép: Police.hu

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.