2022. július 1., péntek,  Tihamér és Annamária
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2022. május 25., szerda
Súlyosan megsérült Gyulán
A kerékpárost parkolóba kanyarodó autós ütötte el - Békéscsabán, a szabálytalan autós ház kerítésének csapódott – Csalás miatt keresték a német állampolgárt hazájában, Dombegyháznál fogták el
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, május 24-én, Gyulán, a Semmelweis utcában egy parkolóba bekanyarodó autós kerékpárossal ütközött. A kerékpáros férfi elesett és súlyosan megsérült. Békéscsabán, a Lorántffy utca és a Munkás utca kereszteződésében, személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kisteherautónak és összeütköztek. A személygépkocsi egy ház kerítésének csapódott. A balesetnek egy sérültje van, a személygépkocsi utasa szenvedett könnyebb sérüléseket – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Békéscsabán, az autós nem adta meg az elsőbbséget a kisteherautónak. Kép: Police.hu

 

Dombegyház külterületén, május 24-én, 14.15 óra körül, a Battonya Határrendészeti Kirendeltség rendőrei elfogtak egy német állampolgárt. A férfi gyalogosan, illegálisan lépte át az államhatárt. Igazoltatásakor kiderült, hogy a német hatóság csalás miatt elfogatóparancsot adott ki ellene. A 34 éves férfit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság május 24-én, őrizetbe vett egy kétsopronyi férfit, mert úgy vezetett, hogy soha nem volt jogosítványa. A rendőrök Kétsopronyban, a Dózsa György utcában állítottak le és igazoltatták. Az engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

Körözött elítéltet fogtak el május 24-én, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei Békéscsabán. A 42 éves férfi ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert a garázdaság és más bűncselekmények miatt rá kiszabott 1 év 6 hónap szabadságvesztése letöltését a kijelölt időpontban nem kezdte meg. A férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 

 

Kép: Békéscsabán, az autós nem adta meg az elsőbbséget a kisteherautónak. Kép: Police.hu<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.