2022. július 1., péntek,  Tihamér és Annamária
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2022. május 25., szerda
Elütötte a kerékpárost
Békéscsabán, az autós nem adta meg az elsőbbséget a kerékpárúton közlekedőnek – Jogosítvány nélkül vezettek Békéscsabán és Sarkadon – Feltörte a férfi a büfét, Sarkadon
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Békéscsabán, a Sás köz és a Lencsési út kereszteződésében, május 23-án, 6.45 óra körül, személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak és elütötte, a nő súlyosan megsérült – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Békéscsabán, kerékpárúton ütötte el az autós a biciklist, aki súlyosan megsérült. Kép: Police.hu

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság május 23-án, őrizetbe vett egy békéscsabai férfit, mert úgy vezetett személygépkocsit, hogy nincs jogosítványa, korábban eltiltották a járművezetéstől. A rendőrök Békéscsabán, a Zöldfa utcában igazoltatták. Az ellenőrzéskor kiderült, hogy utánképzésre kötelezték, de még nem teljesítette. A rendőrkapitányság munkatársai a 43 éves férfit a szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

Feltörtek egy büfékocsit május 22-éről 23-ára virradó éjjel, Sarkadon. A rendőrök a bűncselekményről érkezett bejelentés után néhány óra alatt azonosították és elfogták a gyanúsítottat.  A 26 éves férfi kávéfőzőt, szeszesitalokat és többféle árut vitt el a büféből. A Sarkadi Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt indított ellene eljárást.

 

Sarkadon, május 23-án, 19.15 óra körül, előállítottak a rendőrök egy 35 éves férfit. A férfi személygépkocsit vezetett úgy, hogy nincs jogosítványa, és az autónak meghamisították a forgalmi engedélyét. A műszaki érvényességi időt írták át benne. Az okmányt a rendőrök lefoglalták, a férfi ellen közokirat-hamisítás gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

 

 

Kép: Békéscsabán, kerékpárúton ütötte el az autós a biciklist, aki súlyosan megsérült. Kép: Police.hu

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.