2022. május 24., kedd,  Eszter és Eliza
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2022. május 11., szerda
Előzés közben elütötte az autós
Balra kanyarodott a segédmotoros, Dévaványán – Ittas volt a teherautós, Gyulán
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Dévaványán, a Hunyadi János utca és a Kölcsey Ferenc utca kereszteződésénél, május 9-én, 16.45 óra körül, egy segédmotoros kerékpárral közlekedő és balra kanyarodó férfi összeütközött az őt előző személygépkocsival. A férfi elesett és súlyosan megsérült – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Súlyosan megsérült a segédmotoros, Dévaványán. Kép: Police.hu

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei május 9-én, elfogtak egy férfit, akit a rendőrség a Békéscsabai Járásbíróság végzése alapján, testi sértés elkövetése miatt körözött. A 46 éves férfit a bíróság elé állítása érdekében őrizetbe vették.

 

Békés megyében, május 9-én, két férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. Először Gyulán, a Bodoky utcában, 11.30 óra körül, tehergépkocsival közlekedő férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Ezután, a méhkeréki közúti határátkelőhelyen, 13 óra körül egy személyautóval belépésre jelentkező férfinál merült fel az ittasság gyanúja. Az első esetnél a megállított járművezetőt mintavételre és orvosi vizsgálatra vitték a rendőrjárőrök, míg a másik autósnál további mérések is igazolták azt, hogy ittasan vezetett. A rendőrök mindkettőjük ellen büntetőfeljelentést tettek.

 

 

Kép: Súlyosan megsérült a segédmotoros, Dévaványán. Kép: Police.hu

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.