2022. május 24., kedd,  Eszter és Eliza
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2022. május 10., kedd
Ittas járművezetők sora
Medgyesbodzáson és Békésen is elvették az autósok jogosítványát – Az elfogott, dobozi férfit ittas járművezetés és más bűncselekmények miatt körözték
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Medgyesbodzás külterületén, május 8-án, 18 óra után néhány perccel, letért az útról és villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi. A balesetben a jármű vezetője, egy 32 éves, medgyesbodzási férfi könnyű sérülést szenvedett. Felmerült a gyanú, hogy ittasan vezetett, ezért a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Medgyesbodzás külterületén, villanyoszlopnak ütközött a gyanú szerint ittas autós. Kép: Police.hu

 

Közúti ellenőrzést végző rendőrök állítottak elő egy férfit május 8-án, 7 óra körül Békésen. A 44 éves, tarhosi férfi személygépkocsit vezetett és a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála. A mért légalkohol-érték olyan magas volt, hogy a gyanú szerint bűncselekményt követett el, a rendőrök elvették a jogosítványát és eljárást indítottak ellene.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei május 8-án, elfogtak egy dobozi férfit, aki ellen a Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja ittas járművezetés vétség és más bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adott ki. A Békéscsabai Rendőrkapitányság is körözte, mert több, szabálysértésért kapott helyszíni bírságot nem fizetett be, melyeket a Gyulai Járásbíróság átváltoztatott elzárásra. A férfit a rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 

Kép: Medgyesbodzás külterületén, villanyoszlopnak ütközött a gyanú szerint ittas autós. Kép: Police.hu<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.