2021. december 2., csütörtök,  Melinda és Vivien
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2021. október 27., szerda
Szalagkorlátnak ütközött a busz
Békéscsabánál az autóbusz egyik utasa sérült meg - Gádoroson meghalt a szemétszállító autó elütött rakodója - Balesetek Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, október 26-án, Körösladányban, a vasútállomáson, 9 óra körül, tehervonat nekiütközött egy műszaki hiba miatt álló szerelvénynek. A balesetben ketten könnyebben megsérültek. Fél óra múlva, Battonyán, a Puskin utca és a Kossuth utca kereszteződésében, személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és elütötte. A biciklis nő könnyű sérülést szenvedett. Örménykút közelében, 11 óra körül, egy férfi felborult tehergépkocsijával és súlyosan megsérült. Békéscsaba külterületén, 15.45 óra körül, szalagkorlátnak ütközött egy busz. A jármű egyik utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Körösladány külterületén, 17.15 óra körül, összeütközött kamion és motorkerékpárral közeledő férfi ütközött össze. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba. Gádoroson, a Szőlő utcában, október 25-én, 9.15 óra körül, szemétszállító teherautó tolatás közben elütötte egyik rakodómunkását. Az orosházi férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Békéscsaba külterületén, szalagkorlátnak ütközött az autóbusz. Kép: Police.hu

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság október 26-án, szabálysértési őrizetbe vett egy kondorosi férfit. A Békéscsabai Járásbíróság korábban megtiltotta neki, hogy felkeresse édesanyját. A férfi ennek ellenére elment hozzá Dobozra.  A rendőrkapitányság munkatársai a 20 éves férfit a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök október 26-án, 6.30 óra körül, Békéscsaba külterületén. Egy személygépkocsi vezetőjénél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. A békéscsabai autóst a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra. További két légalkohol-mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrjárőrök elvették a 67 éves férfi jogosítványát és büntető-feljelentést tettek ellene.

 

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei október 25-én előállítottak egy fiút, aki ellen lopás miatt a Sarkadi Rendőrkapitányság adott ki körözést. A 17 éves fiatalt a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök október 24-én, 0.30 óra körül, Szeghalmon. Egy férfi ház utcafronti ablakáról a szúnyoghálót tépte le. A házban lakó férfi az ismeretlen után ment, de amikor utolérte, a rongáló megrúgta és arcon ütötte őt. Az erőszakos férfit a rendőrök előállították és büntetőeljárás indult ellene.

 

A Szeghalmi Rendőrkapitányság október 24-én tulajdon elleni szabálysértés miatt őrizetbe vett egy szeghalmi férfit, mert házból elvitte egy nő mobiltelefonját. A ház ajtaja nyitva volt, így könnyen hozzáfért a készülékhez. A lopás miatt a rendőrök a férfit három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

Közokirat-hamisítás miatt büntetőeljárást indított a Gyulai Rendőrkapitányság egy kameruni állampolgár ellen. A férfi október 24-én, 23 óra előtt néhány perccel, nemzetközi vonat utasaként kilépésre jelentkezett a lőkösházi vasúti határátkelőhelyen. Ellenőrzésekor a határrendészek megállapították, hogy a német hatóságok által kiállított tartózkodási engedélyében az érvényességi időt átírták. A férfi nem folytathatta útját, leszállították a vonatról és gyanúsítottként hallgatták ki.

 

 

Kép: Békéscsaba külterületén, szalagkorlátnak ütközött az autóbusz. Kép: Police.hu

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.