2021. december 2., csütörtök,  Melinda és Vivien
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2021. október 24., vasárnap
Életét vesztette a kerékpáros
Az elektromos kerékpáros nő békéscsabai útkereszteződésben ütközött autóval - Ittas lehetett a Gyomaendrődnél felborult autós - Doboznál két gyermek megsérült a kisteherautóban - Befejezett vizsgálat: a rendőrök észrevették a betörőt Körösladányban
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Békéscsabán, a Deák utca és a Thurzó utca kereszteződésében, október 23-án, 9.30 órakor, személygépkocsival ütközött egy elektromos kerékpárral közlekedő nő. Az idős asszonyt a mentők súlyos állapotban vitték kórházba, ahol 3 órával később életét vesztette. A helyszínelés 12 óra után néhány perccel fejeződött be. Gyomaendrőd külterületén, a 46-os főúton, 18 óra körül letért az útról, árokba csapódott, majd visszasodródott az útra és felborult egy személygépkocsi. A jármű vezetője a gyanú szerint ittasan vezetett, súlyosan megsérült. Doboz külterületén, 18.45 óra körül, egy Doboz felé tartó kisteherautó áttért a szemközti sávba és összeütközött két személygépkocsival. Az egyik autóban két gyermek, egy 10 éves fiú és egy 5 éves kislány könnyebben megsérült - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A békéscsabai útkereszteződés, ahol a halálos kimenetelű közlekedési baleset történt. Kép: Police.hu

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit október 23-án, délután Vésztőn. Az 55 éves férfi pótkocsis traktorral közlekedett, az igazoltatásakor végzett alkoholteszteres ellenőrzés eredménye pozitív lett, ezért büntetőeljárás indult ellene.

 

Ittas lehetett a Gyomaendrődnél felborult autós. Kép: Police.hu

 

Rendőrök értek tetten egy lopással gyanúsítható férfit 2021. augusztus 24-én, Körösladányban. A 42 éves férfi egy házból italt akart szerezni. Korábban, 2021 júniusában már járt ott, sikerült is a hűtőből néhány üveg alkoholt kivennie. Ezúttal nem volt szerencséje, mert a helyi rendőrök felfigyeltek rá. A férfi feszegette a bejárati ajtókat, de nem jutott be az épületbe, ugyanis észrevette, hogy figyelik, így megpróbált elmenekülni. A rendőrök a közelben elfogták és előállították. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a 42 éves férfi ellen indított nyomozás vizsgálati szakasza után az ügy iratait továbbította az ügyészségre.

 

 

Kép: A békéscsabai útkereszteződés, ahol a halálos kimenetelű közlekedési baleset történt. Kép: Police.hu

 

Kép: Ittas lehetett a Gyomaendrődnél felborult autós. Kép: Police.hu

 

 

 <
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.