2021. december 2., csütörtök,  Melinda és Vivien
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2021. szeptember 14., kedd
Huszonnégy határsértő Gyulánál
Bangladesiek, pakisztániak, irakiak jöttek - El akarta hagyni Magyarországot a 15 éves lány - Balesetek Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, szeptember 12-én, 12 óra előtt néhány perccel, Kétegyháza közelében tehervonat ütött el egy férfit, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Pusztaföldváron, a Rákóczi utcában, 15.45 óra körül, egy személygépkocsi vezetője lesodródott az útról, és jelzőtáblának, faháznak ütközött. A 47 éves, pusztaföldvári autósnál felmerült az ittasság gyanúja, könnyű sérülést szenvedett - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Jelzőtáblának, faháznak ütközött a pusztaföldvári autós, aki a gyanú szerint ittasan vezetett. Kép: police.hu

 

Békés megyében, Gyula külterületén, szeptember 13-án, 23.45 óra körül, a rendőrök huszonnégy határsértőt fogtak el. A csoport tagjai bangladesi, pakisztáni és indiai állampolgárnak vallották magukat, de személyazonosságukat és, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, nem tudták hitelt érdemlően igazolni. A rendőrök előállították őket a Gyula Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellenük.

 

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen, szeptember 12-én, 10.45 óra körül, kilépésre jelentkezett egy szigetszentmiklósi lány. Az ellenőrzéskor a rendőrök megállapították, hogy a 15 éves fiatal engedély nélkül jött el egy abonyi otthonból, ezért a Ceglédi Rendőrkapitányság körözését rendelte el eltűnés miatt. A lányt a rendőrjárőrök biztonságba helyezték, gyulai gyermekotthonba vitték. A Gyulai Rendőrkapitányságon kábítószer birtoklása miatt indult ellene büntetőeljárás, mert a drogteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.