2022. augusztus 17., szerda,  Jácint
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2021. szeptember 13., hétfő
Tragédia Kétegyházánál
Tehervonat ütött el egy férfit, a helyszínen életét vesztette - Orosházi italozóból lopott pénztárcát a helybeli férfi - Balesetek Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, vasúti közlekedési balesetről értesítették szeptember 12-én, 12 óra előtt néhány perccel a rendőrséget. Kétegyháza közelében, egy férfit tehervonat ütött el. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök szeptember 12-én, 15.30 óra körül feloldották a balesettel érintett szakaszon a lezárást, a vasúti forgalom megindult. A tragédia okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Súlyosan megsérült az autós szombaton éjjel, Gyomaendrődnél. Kép: police.hu

 

Békés megyében, szeptember 11-én, Gyomaendrőd külterületén, 1.45 óra körül, egy személygépkocsi vezetője letért az útról, árokba csúszott és fának ütközött. Az autó vezetője súlyosan megsérült. Békéscsabán, az Orosházi út és a Bercsényi utca kereszteződésében, 13 óra körül, tehergépkocsi és személyautó ütközött össze. Utóbbi jármű vezetője és utasa könnyű sérülést szenvedett. Szintén Békéscsabán, a Szent István tér és a Széchenyi utca kereszteződésében, 16.45 óra körül, kerékpárral közlekedő nő nem adott elsőbbséget egy autósnak és nekiütközött. A balesetben a biciklis nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Doboz külterületén, 19 óra után néhány perccel, egy motorkerékpárt vezető férfi lesodródott az útról és elesett. A mentők a jármű vezetőjét súlyos, utasát könnyű sérüléssel vitték kórházba.

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök szeptember 11-én, 23.30 óra körül, Békéscsabán, a Garay utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A 29 éves férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkohol-mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, a rendőrök elvették a békéscsabai férfi vezetői engedélyét és büntető-feljelentést tettek ellene.

 

Őrizetlenül hagyott pénztárcát lopott el egy férfi szeptember 11-én, 16.15 óra körül, orosházi italozóból. A tárcában több tízezer forint, személyes irat és bankkártya volt. A nyomozók kutatást tartottak a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható orosházi férfi házában, megtalálták az ellopott pénz nagy részét, amelyet visszaadnak a tulajdonosának. A 29 éves férfi ellen az Orosházi Rendőrkapitányságon lopás gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.