2021. április 23., péntek,  Béla
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2021. március 28., vasárnap
Öt baleset szombaton
Két autós is árokban kötött ki Békés megyében - Fejhallgató miatt őrizetben Békésen
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, március 27-én, öt személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Csárdaszállás külterületén, 3 óra körül egy személyautóval közlekedő férfi lement az úrtól és árokba hajtott. A jármű vezetőjénél felmerült az ittasság gyanúja, ő könnyű, míg utasa súlyos sérülést szenvedett. Gádoroson, a Kossuth Lajos utcában, 8 óra körül egy személyautó segédmotoros-kerékpárral közlekedő nőnek ütközött. A mentők a nőt könnyű sérüléssel vitték kórházba. Békéscsabán, az Illésházi utcában, 13.30 óra körül egy kerékpárral közlekedő férfi segédmotoros-kerékpárosnak nem adott elsőbbséget és összeütköztek. A balesetben ketten könnyebben megsérültek, a férfinál felmerült az ittasság gyanúja.

Csárdaszállásnál árokba hajtott az autós, akinél felmerült az ittasság gyanúja. Kép: police.hu

 

 

Néhány órával később, Tótkomlós külterületén egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő nő elesett és könnyű sérülést szenvedett. Mezőberény külterületén, 18 óra körül egy személyautó letért az útról és árokba borult. A jármű vezetője könnyebben megsérült - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

A Békési Rendőrkapitányság március 26-án, 17.30 óra körül lopás miatt őrizetbe vett egy férfit. A 22 éves férfi Békésen, üzletből fizetés nélkül akart magával vinni egy fejhallgatót. A bolt biztonsági őre tetten érte és rendőri intézkedést kért. A rendőrkapitányság három napon belül bíróság elé állíthatja a férfit.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.