2021. április 23., péntek,  Béla
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2021. február 22., hétfő
Biciklikerekek az udvarról
A kunágotai férfi békési ház portájáról lopott - Törökök bújtak meg román kamionban
Szerző: Sz. M.
A Békés megyei rendőrök 14, az államhatár illegális átlépésével próbálkozó külföldit tartóztattak fel. A gyulai közúti határátkelőhelyen, február 21-én, 17.45 óra körül belépésre jelentkezett egy román rendszámú kamion, amelynek rakterében 14 migráns rejtőzködött. A határsértők török állampolgárnak vallották magukat, de nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat, nem rendelkeztek a határátlépéshez szükséges okmányokkal, így nem léphettek be Magyarország területére. A román hatóság eljárást indított ellenük – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A férfi a bicikli mindkét kerekét leszerelte. A kép illusztráció. Forrás: depositphotos.com

 

 

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei február 20-án, 21 óra körül Békéscsabán elfogtak egy férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert nem kezdte meg büntetése letöltését. A 23 éves, békéscsabai férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

 

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei február 20-án, délelőtt előállítottak egy kunágotai férfit. A gyanú szerint a 20 éves férfi február 19-én, késő este bement Békésen, egy ház udvarára, ahol leszerelte a kerékpár mindkét kerekét és elvitte. A bejelentéstől számított néhány órán belül a rendőrjárőrök elfogták a férfit, akit a rendőrkapitányságon lopás elkövetésének gyanúja miatt kihallgattak a nyomozók. A nála tartott kutatáskor megtalálták az ellopott kerekeket, amelyeket lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosnak.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.