2021. február 27., szombat,  Ákos és Bátor
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2021. február 09., kedd
Afgánok tehergépkocsikban
A határsértők görög és moldáv járművekben rejtőzködtek - A kétegyházi fiatal autókat rongált Békéscsabán
Szerző: Sz. M.
A Békés megyei határszakaszon, február 8-án, 17.30 óra és február 9-én, 5.30 óra között hat határsértőt tartóztattak fel a rendőrök. Mindannyian a február 9-én, 3.45 órakor, a gyulai közúti határátkelőhelyen belépésre jelentkező, görög honosságú tehergépkocsiban rejtőzködtek. A magyar és a román rendőrök együtt átvizsgálták a járművet és a rakterében megtalálták a magukat afgán állampolgárnak valló férfiakat. Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és nem rendelkeztek a határátlépéshez szükséges okmányokkal, ezért nem folytathatták útjukat. A román hatóság eljárást indított ellenük - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kép: police.hu

 

 

A Békés megyei határszakaszon, február 8-án, 5.30 óra és 17.30 óra között két határsértőt tartóztattak fel a rendőrök. Mindketten a 12.15 órakor, a gyulai közúti határátkelőhelyen belépésre jelentkező, moldáv honosságú tehergépkocsiban rejtőzködtek. A magyar és a román rendőrök együtt átvizsgálták a járművet és a rakterében megtalálták a magukat afgán állampolgárnak valló férfiakat. Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és nem rendelkeztek a határátlépéshez szükséges okmányokkal, ezért nem folytathatták útjukat. A román hatóság eljárást indított ellenük.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság és rongálás vétség miatt büntetőeljárást indított egy kétegyházi férfi ellen. A 19 éves fiatalember a gyanú szerint február 7-én, 2 óra körül Békéscsabán, az Aulich utcában megrongált két parkoló autót. A járművek ajtajaiba többször belerúgott, az egyiknek a motorháztetőjét is behorpasztotta.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.